Måla om och beställ överdrag från Bemz till IKEA-möbler!

Att göra om hemmet med specialbeställda möbelöverdrag från Bemz till IKEA-möblerna och måla om hemmets väggar, kan skapa ett helt nytt hem! Mönster och färger på tyger tillsammans med färger på väggar eller möbler, går att variera precis som man tycker passar och kan skapa en mer personlig stil.

Smarta möbelöverdrag från Bemz och måla nytt

Hemmet behöver ibland ett lyft och det kan innebära att man vill måla om väggar, tak och till exempel dörrar. Ska man måla om själv, finns det praktiska tips hur man målar en vägg för ett snyggt resultat! Då kan råd och tips för färgval behövas innan man börjar måla. Har man möbler hemma från IKEA som till exempel en soffa som börjar bli sliten i tyget, behöver man inte köpa en ny soffa. Istället går det utmärkt att beställa möbelöverdrag till IKEA-möbler från Bemz i form av sofföverdrag och en mängd andra smarta överdrag! Alla tygprover med varierande färger och överdragsmodeller, går med fördel att finna online smidigt samlat på ett och samma ställe.

Fördelen med överdrag från Bemz och att måla om själv

Det finns många fördelar med att beställa möbelöverdrag från Bemz! Det går att välja och beställa hem många gratis tygprover innan man bestämmer sig för vilket tyg man vill ha på överdragen. Möbelöverdragen från Bemz passar till ett stort utbud av IKEAS olika möbelserier som till soffor, fåtöljer, stolar, pallar, sängstommar, armstöd eller sänggavlar. Att kombinera nya möbelöverdrag från Bemz med en egen hemmamålning, kan bli riktigt snyggt! När man målar om själv, behöver man rätt utrustning till målning för ett fint slutresultat. Det kan även vara roligt med inspirerande idéer för väggmålning som man kan ha stor nytta av. Väggarna får nya snygga färger och möblerna från IKEA blir som nya med perfekta möbelöverdrag från Bemz!

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *